ekipa header desktop 960x400

SKUPAJ MOČNEJŠI

Smo družina strokovnjakov in prijateljev, ki vsak na svojem področju že 30 let pomagamo generacijam ohranjati zdrave nasmehe. 

Ekipa Katarina 587x881 up

Katarina Hrovat, dr. dent. med.

Vodja ordinacije

Katarina je hčerka ustanoviteljice ordinacije, Marjance Babnik-Hrovat, dr. dent. med. Tisti, ki ste jo poznali, ste vedeli, da je od začetka vse do upokojitve predano skrbela za zadovoljstvo pacientov. Pacienti so ostali, delo in poslanstvo, ki ga je Marjanca gradila 3 desetletja, je z vsem zagonom in novim znanjem prevzela Katarina.  

Katarina Hrovat je že kot deklica vedela, da bo stopala po maminih stopinjah. Po končanem študiju na Stomatološki fakulteti v Ljubljani in obvezni praksi je prve izkušnje nabirala v javnem zavodu, kjer je imela možnost spoznati delo z vsemi profili pacientov. Pot jo je kmalu zanesla v samostojno smer, kjer je delovala kot zobozdravnica zasebnica v družinski ordinaciji. Vse bolj jo je začela zanimati ortodontija, zato se je za 6 let odpravila v tujino na šolanje s tega področja. Dragoceno znanje in izkušnje uporablja vsak dan, ko med delom v želji po celostni oskrbi pacienta kombinira vse veje dentalne medicine. Tako poskuša slediti svoji viziji in svojim pacientom ponuditi čim več storitev na enem mestu. Spotoma jih uči tudi pravilne ustne higiene in s pomočjo ortodontije poskrbi za skladne čeljusti in lep videz zob.

“Uživam v delu z različnimi starostnimi skupinami. Rada se posvetim tako starejšim, ki jim zobje že odpadajo ali jih celo nimajo, kot tudi mlajšim, pri katerih lahko vplivam na pravilno izraščanje zob.”

Podpis

Aleksandra Marčan

Zobna asistentka

Ekipa Aleksandra updated

Aleksandra Marčan

Zobna asistentka

Aleksandra je po zaključku srednje zdravstvene šole začela svojo zlata vredno kariero. Po 26 letih prakse je nič več ne preseneti. Je empatična in skrbna asistentka, ki pacientom ves čas stoji ob strani. Skrbi, da ne zamudite redne kontrole, in ažurno odgovarja na vsak vaš klic ali sporočilo. V vsakem trenutku je pripravljena podati potrebne pripomočke in pomagati pacientu. Njena dobrosrčnost in samoiniciativa ne poznata meja. 

Borut Milkovič

Zobni Tehnik

Ekipa Borut up

Borut Milkovič

Zobni Tehnik

Borutov tehnični laboratorij je že vrsto let sosed naše zobne ordinacije, kar je nepredstavljiva prednost tako za delo naše ordinacije kot za zagotavljanje optimalnega in hitrejšega zdravljenja naših pacientov. S Katarino že več kot 15 let gojita dobre sosedske in poslovne odnose. V naši ordinaciji je prisoten v vseh fazah protetike - od načrtovanja preko izbora materialov in barv, vse do vstavljanja končnega izdelka. V malem prstu ima vsa področja zobne tehnike – od fiksnih prevlek, lusk, protez in implantatne protetike. Obvlada tudi moderno digitalno tehnologijo – skeniranje, 3D-printanje in rezkanje, kar nam omogoča še boljše in natančnejše rezultate.

Ana Krajnc

Fizioterapevtka

Ekipa Ana up

Ana Krajnc

Fizioterapevtka

Ana je študirala na Visoki šoli za zdravstvo. Leta 2016 je odprla zasebno ordinacijo. Pri svojem delu uporablja različne metode in tehnike za dosego čim boljših rezultatov rehabilitacije ter se nenehno dodatno izobražuje. V Veliki Britaniji je končala študij biodinamične kranio-sakralne terapije in aplikativne kineziologije. Tam se je spoznala tudi s področjem težav čeljustnega sklepa  in miofunkcionalne terapije. Znanje je nagradila s pridobitvijo certifikata za izvajanje Buteykove metode dihanja, s spoznavanjem ortopedske medicine Cyiriax ter različnih manualnih tehnik, kot sta dry needling in Bownova terapija. 
S Katarino uspešno sodelujeta že vrsto let. Ugotovili sta, da ju združujejo srčnost, prijaznost in želja po čimprejšnjem odpravljanju težav s čeljustnim sklepom, dihanjem, požiranjem … Imata različne pristope, ki pri skupnem zdravljenju postanejo še močnejši in uspešnejši.